Μετά από στοχευμένες, προγραμματισμένες και μεθοδευμένες προσπάθειες, η ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ με απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, εντάχθηκε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης των Ληξιπρόθεσμων για την εξόφληση χρεών παρελθόντων ετών, που προήλθαν ουσιαστικά από τη συγχώνευση των δύο Επιχειρήσεων με τον Καλλικράτη.

Αυτό σημαίνει, ότι ουσιαστικά μέχρι τέλος του έτους 2017 η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αλμωπίας θα έχει εξοφλήσει όλες μα όλες τις υποχρεώσεις της προς τους επαγγελματίες – πιστωτές συμπολίτες μας, φυσικά με όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από το Νόμο.
Θα είναι πλέον μια Επιχείρηση που θα μπορεί να οραματίζεται το μέλλον της βελτιώνοντας όλες τις υποδομές της στις Δομές που διαχειρίζεται και διοικεί.
Θέλω σ’ αυτήν τη δύσκολη και όμορφη προσπάθεια που ξεκίνησε και κατέληξε θετικά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου διοικητικούς υπαλλήλους της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και κυρίως τον κ. Τουμανίδη Κωνσταντίνο, να ευχαριστήσω το Λογιστικό γραφείο ¨ASF ACCOUNTING IKE¨ που μας υποστηρίζει και συνεργάζεται με τη ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε θέματα οικονομικής φύσης και τέλος θέλω να ευχαριστήσω το συμπολίτη μας Βουλευτή κ. Σηφάκη Ιωάννη, που σε όλη αυτήν την προσπάθεια ήταν παρόν σε καθημερινή επικοινωνία, παρακολουθώντας και δείχνοντας το πραγματικό του ενδιαφέρον για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.
Θέλω επίσης να τον ευχαριστήσω και για το ενδιαφέρον του να παραχωρηθεί το ιδιοκτησιακό του ΚΔΑΠμεΑ ” ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” με απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ στο Δήμο Αλμωπίας για δεκαετή χρήση, ώστε να μπορούμε να εντάξουμε το κτήριο σε πρωτοποριακό πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης μέσω του ΕΣΠΑ.
Όλα αυτό μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της Επιχείρησης που με σωστή διοίκηση και διαχείριση θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στον Κοινωνικό της ρόλο με επίκεντρο τον Άνθρωπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ