Με την τελετή εγκαινίων και το εθιμοτυπικό κόψιμο της κορδέλας ξεκίνησε η 4η PELLA AGRO στην Κρύα Βρύση Δήμου Πέλλας, όπου η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά ως συνδιοργανωτής και με δικό της εκθεσιακό χώρο.

“Σε κάθε σημαντική διοργάνωση η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει με σκοπό την μεγαλύτερη προβολή των δυνατοτήτων του πρωτογενούς τομέα της περιοχής. Η ευρεία απήχηση που έχουν τα προϊόντα της Πέλλας αποτελεί πλεονέκτημα για τους τοπικούς παραγωγούς, βιοτέχνες και επιχειρηματίες το οποίο αναδεικνύουμε σε αγαστή συνεργασία μαζί τους. Εύχομαι η PELLA AGRO, την οποία η Π.Ε. Πέλλας στηρίζει τα τελευταία χρόνια, να διοργανώνεται και μελλοντικά, ώστε, να στηριχθεί από όλους μας ο πρωτογενής τομέας που αποτελεί τη βάση της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας” δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά η οποία εγκαινίασε την έκθεση, επισκέφθηκε το περίπτερο της Π.Ε. Πέλλας, ενημερώθηκε για την ποικιλία των προϊόντων και έδωσε συγχαρητήρια στα στελέχη για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος αφού αναφέρθηκε στην έκθεση και στα χαρακτηριστικά της, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και, προσωπικά, την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά για τη συνολική συνεργασία και για την πολύτιμη συνδρομή για τη χρηματοδότηση από την πλευρά της Περιφέρειας έργων στο Δήμο Πέλλας ύψους 200.000,00 €.