Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Σκύδρας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Θεατρική παράσταση του Κ.Θ.Β.Ε « Αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 στην Μονή Λαζαριστών.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο Κ.Α.Π.Η Σκύδρας έως της 15/11/2017, και στο τηλέφωνο 2381082762.
Ο σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος, η σκηνογράφος Ιουλία Σταυρίδου -που επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στο ΚΘΒΕ- καθώς και το επιτελείο των ηθοποιών βρέθηκαν στο ολοκληρωμένο σκηνικό της παράστασης του έργου-σταθμού της νεοελληνικής δραματουργίας. Το έργο, 60 χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση από το Θέατρο Τέχνης, παραμένει διαχρονικό. Τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Διονύσης Τσακνής, ενώ τους στίχους των τραγουδιών έχει γράψει η Λίνα Νικολακοπούλου.
Τέλη της δεκαετίας του 1950. Σε μια αυλή, σε μια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας, διασταυρώνονται ένας Μικρασιάτης γέρος πρόσφυγας σκαρφαλωμένος στο ταρατσάκι του, η γυναίκα του που ψάχνει τον εγγονό της, μια χήρα που σιγοτραγουδά τη «Ραμόνα», ένας ονειροπόλος, ένα ανδρόγυνο που άλλοτε χαϊδολογιέται, άλλοτε μαλλιοτραβιέται και άλλοτε σχεδιάζει να φύγει στην Αυστραλία, μια συνοικιακή καλλονή που ελπίζει να γίνει σταρ του σινεμά κι ένας «μοιραίος» υδραυλικός. Σε αυτόν το μικρό χώρο κατοικεί ολόκληρη η Ελλάδα. Λίγο πριν καταρρεύσει το οικοδόμημα, μια ερώτηση αναδύεται: τι βιώνουμε τελικά, ένα μίζερο αδιέξοδο ή ένα θαύμα;
Έναρξη: 7 Οκτωβρίου 2017, στη Μονή Λαζαριστών (Κεντρική Σκηνή«ΣωκράτηΚαραντινός»)
Στο ρόλο της Αννετώς η Σοφία Καλεμκερίδου και του Ιορδάνη ο ΔημήτρηςΚολοβός.
Παίζουν: Ελευθερία Αγγελίτσα, Νατάσα Δαλιάκα, Θανάσης Δισλής, Αριστοτέλης Ζαχαράκης, Θεόδωρος Ιγνατιάδης, Δημήτρης Καλαντζής, Μαρία Καραμήτρη, Λευτέρης Λιθαρής, Ειρήνη Μουρελάτου, Ηλίας Μπερμπέρης, Χάρης Παπαδόπουλος, Εύη Σαρμή.