Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αερωπός Έδεσσας στο Καματερό κόντρα σε μια ομάδα που το καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά με δέκα έμπειρους αθλητές της Α`1 Κατηγορίας Χάντμπωλ. Η ομάδα της πόλης μας είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα παρ’ ότι η διαιτησία έπαιζε 70% – 30% τη γηπεδούχο ομάδα! Έτσι φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό κι ενώ ο Αερωπός ήταν στην επίθεση δεν δίνει καθαρό πέναλτυ υπέρ της ομάδος μας και σα να μην έφτανε αυτό στην αναμπουμπούλα ο Ανγκέλωφ του Αερωπού κλέβει τη μπάλα πριν επιτευχθεί επίθεση πανηγυριρίζοντας τη διαφαινόμενοι νίκη, ο διαιτητής σφυρίζει σταματώντας όλοι οι αθλητές.

Σαστισμένοι βλέπουν ότι ο διαιτητής εφηύρε πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων χωρίς καν να υπάρχει επαφή. Για τρία λεπτά έπειτα από διαβουλεύσεις επικράτησε η απόφαση του διαιτητή και έπειτα το πέναλτυ. Ο Αναστασίου αποκρούει ελάχιστα τη μπάλα κι αυτή με τη σειρά της το δοκάρι. Ο διαιτητής με κατεβασμένο το κεφάλι λήγει τον αγώνα προς απογοήτευσή του ενώ οι παίκτες της πόλης μας έγιναν ένα κουβάρι μέσα στα δίχτυα νικώντας 22-23 εκτός έδρας.
Ο έφορας του Αερωπού Μάκης Ρόμπης ευχαρίστησε δημόσια τους ανθρώπους του Καματερού για την άψογη πραγματικά φιλοξενία με την υπόσχεση ότι θα ανταποδώσει η Εδεσσαϊκή ομάδα μας όπως συνηθίζει σε όλους τους αγώνες στον β` γύρο. Να σημειώσουμε ότι το γήπεδο του Καματερού είναι ένα στολίδι που λάμπει και ευχόμαστε στο εγγύς μέλλον αντίστοιχα και το δικό μας γήπεδο να γίνει ένα στολίδι!