Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

• Συνελήφθη χθες (2-11-2017) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομική έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να κατέχει, συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 88,1 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
• Συνελήφθησαν χθες (2-11-2017) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ένας 28χρονος και μία 26χρονη, ημεδαποί, διότι διαπιστώθηκε να κατέχουν στην οικία τους, ποσότητα κάνναβης βάρους 31,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών Συνελήφθη χθες (2-11-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο πυροτεχνικές κατασκευές βεγγαλικών, που είχε εισάγει νωρίτερα παράνομα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθησαν χθες (2-11-2017) στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για το λαθρεμπόριο, 4 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:
 Ένας 42χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 45 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 Ένας 72χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 12 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 Ένας 77χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 32 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 Μία 39χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 43 πακέτα τσιγάρων και 10 συσκευασίες καπνού, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα των συλληφθέντων.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (2-11-2017) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, 44χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 24 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών και καθυστέρηση τιμήματος αγροτικών προϊόντων.