Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (10-11-2017) το μεσημέρι στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 57χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών για σωματεμπορία.
Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (10-11-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, 2 ημεδαποί ηλικίας 45 και 52 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν νωρίτερα από αποθήκες εταιρείας διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.050 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του ιδιοκτήτη. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν για τη διάπραξη της κλοπής.
Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης Συνελήφθη προχθές (9-11-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 52χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1 μέτρου περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα • Συνελήφθη χθες (10-11-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 53χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 66 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.
• Συνελήφθη χθες (10-11-2017) τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 41χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 50 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη χθες (10-11-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 46χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 2 ρόπαλα ενωμένα με αλυσίδα.