Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής
• Συνελήφθη σήμερα (6-12-2017) τα ξημερώματα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, 22χρονος ημεδαπός, καθώς αρχικά διέρρηξε κεντρική είσοδο οικοδομής και στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει εσωτερική είσοδο καταστήματος ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 κλειδιά διαφόρων τύπων και μεγεθών.
• Συνελήφθησαν χθες (5-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ποροΐων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κερκίνης, 2 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 46 και 39 ετών, καθώς λίγο νωρίτερα η 46χρονη μπήκε παράνομα σε μονοκατοικία 83χρονου ημεδαπού, ενώ η 39χρονη ανέμενε εξωτερικά της οικίας, επιτηρώντας τον χώρο, χωρίς τελικά να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων

Συνελήφθη χθες (5-12-2017) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 61χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του συνολικά 284 πυροτεχνικές κατασκευές διαφόρων ειδών, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα
Συνελήφθη χθες (5-12-2017) το βράδυ στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αιγινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 59χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 500 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Δημοσίου. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη χθες (5-12-2017) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 52χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Οι συνεχείς έλεγχοι από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (5-12-2017) το μεσημέρι 2 άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα συνελήφθησαν:
• Ένας 57χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 30 φιάλες με συνολικά 21 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
• Ένας 58χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα συνολικά 16,78 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι δασμοί.
Οι παραπάνω ποσότητες αλκοολούχων ποτών κατασχέθηκαν, όπως επίσης και τα παραπάνω οχήματα.