Το προηγούμενο Σάββατο η διοίκηση και παίκτες της Ελπίδας Έδεσσας πραγματοποιήσαν τον Ετήσιο χορό στο Κέντρο Καταρρακτών για τους φίλους της ομάδας.

Παρά το κρύο και την ομίχλη όλα τα τραπέζια γέμισαν και η διοίκηση ευχαριστεί τους φίλους και τον φίλαθλο κόσμο της Ομάδας και ιδιαίτερα τη Δόξα Μαυροβουνίου και τη Δόξα Μανδάλου αντίστοιχα που τους τίμησαν με την παρουσία τους.


Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, παράγοντες ομάδων και συλλόγων και πάρα πολλοί κάτοικοι της περιοχής, χόρεψαν στην πίστα του κέντρου με τον μοναδικό Δημήτρη Παρίδη και τη Λίνα Τζήκα στο τραγούδι καθώς και τον Παύλο Πιπιλιάρη στο κλαρίνο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του χορού ο Βαγγέλης Βλαδίκας χαιρέτησε τον κόσμο και δεν δίστασε να πει κι ένα τραγούδι για να ανεβάσει το κέφι και τους παρευρισκόμενους στην πίστα. Ο Πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας ευχήθηκαν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία του πρώτου γύρου της ομάδας με την εξαιρετική δουλειά του προπονητή Πέτρου Πεχλιβάνη! Ο χορός διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με απίστευτο κέφι και χαρά!