Το edessanews.gr επισκέφτηκε την επιχείρηση “ΉΡΘΑ ΚΙ ΕΔΕΣΣΑ” και είχε την τιμή να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη της Θεόδωρο Γιοβανούδα όπου φέτος ήταν δημιουργική η χρονιά για το Ήρθα κι Έδεσσα!
Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου όσο και της αυθεντικής τοπικής κουζίνας της Ελλάδας καθώς και των νέων concept που χαρακτηρίζουν και διαμορφώνουν την Ελληνική εστίαση.
Το Ήρθα κι Έδεσσα διακρίθηκε σε 2 κατηγορίες! Ενα ΧΡΥΣΟ βραβείο για την κουζίνα κ ενα SILVER για το design από τη Δέσποινα Μαχαιρίδου όπου είναι και το επιστεγασμα των προσπαθειών τους.
Ας ακούσουμε όμως τι είπε ο ίδιος στο φακό του Edessanews