Για άλλη μια χρονιά η Φασολάδα και τα Νηστίσιμα της Καθαράς Δευτέρας στα “χέρια” των ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ-CHEF του ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα τμήματα Μαγειρικής υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους κ. Κουρατζόγλου, θα επιμεληθούν τις νηστίσιμες γεύσεις της Καθαράς Δευτέρας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δ. Έδεσσας για το «Εδεσσαϊκό Καρναβάλι 2018».
Στις 11 πμ. στην περιοχή των Μικρών Καταρρακτών καλούν τον κόσμο να έρθει και να δοκιμάσει τα πατροπαράδοτα εδέσματα φτιαγμένα με την γαστρονομική “προσέγγιση” των Chef του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ: φασολάδα με κρουτόν λαγάνας, πληγούρι με σως ταραμά και ελίτσες, μους χαλβά με τζελ λεμονιού… και πολλά άλλα υπόσχονται να χαρίσουν μια διαφορετική γευστική εμπειρία το πρωινό της Κ. Δευτέρας.