ΕΠΕΙΔΗ “αντικειμενικοί” ραδιοτηλεσχολιαστές παραμένετε επιλεκτικοί στην παρουσίαση των επίδικων γεγονότων βίας στο χώρο των ελληνικών γηπέδων, ανεξαρτήτως χρόνου, αγώνα και αθλήματος….

ΕΠΕΙΔΗ νεόκοποι κήνσορες δεν είμαστε ψεκασμένοι αλλά υποψιασμένοι και αυτεξούσιοι ενεργοί πολίτες, που δεν έκαψαν αίφνης το μυαλό τους, ούτε αρνήθηκαν ποτέ τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες τους….

ΕΠΕΙΔΗ εμμετικοί “χρυσοκάνθαροι” της ενημέρωσης δεν ζούμε σε παράλληλο σύμπαν, ούτε είμαστε σε διατεταγμένη υπηρεσία ποικιλώνυμων συμφερόντων….

ΕΠΕΙΔΗ λόγω ηλικίας θυμόμαστε καλά τα “αλήστου μνήμης” θλιβερά γεγονότα, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Σωκράτη Κόκκαλη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους δορυφόρους τους….

ΕΠΕΙΔΗ η εξίσωση ανάμεσα στη μαφιόζικη συμπεριφορά της γνωστής εγκληματικής οργάνωσης ήτοι της παράγκας, που επί χρόνια καταδυνάστευε τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου, και, στο ατυχές γεγονός της Τούμπας είναι το λιγότερο ανεπιτυχής, αστεία και άθλια….

ΕΠΕΙΔΗ η ανεκδιήγητη “αυτοκτονική” συμπεριφορά του προέδρου του ΠΑΟΚ ήτοι της ομάδας μου, του Ιβάν Σαββίδη, συνεπεία του ιδιαίτερου εκρηκτικού θυμικού του, αγγίζει δυστυχώς τα όρια της ασύγγνωστης “αφέλειας”, πολλώ δε μάλλον άμεσα και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, θα τεθεί ενώπιον της κρίσης των αρμοδίων δικαιοδοτικών οργάνων….

ΒΡΕΙΤΕ εν τέλει το θάρρος και πείτε στους ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες, ότι δεν είναι ο ΠΑΟΚ το πρόβλημά σας ούτε ασφαλώς η δεδομένη αυριανή υπεροχή του. Το πρόβλημά σας είναι η δυναμική επιχειρηματική παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη χώρα, όπως αναντίρρητα η πολλά υποσχόμενη εμπλοκή του στο χώρο του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ήτοι εφημερίδες και τηλεόραση. Τα γεγονότα της Τούμπας, με ηθικό αυτουργό τον επικίνδυνο, αστείο και ανεπαρκή διαιτητή του αγώνα, ήταν απλώς η αφορμή για να ξιφουλκήσουν οι αντίπαλοί του στο χώρο των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, όμως, αποτελούν μια ευκαιρία για να μετρήσει ο ίδιος και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, φίλους, συμμάχους και αντιπάλους. Σε κάθε περίπτωση, είτε το παραμύθι έχει δράκο είτε όχι, ο κόσμος, ατυχώς για σας καταλαβαίνει περισσότερα απ΄όσα εσείς φαντάζεστε και πιστεύετε!!!!!!!!

*** Πολιτικός Επιστήμων – Τεχ.Γεωπόνος – Παιδαγωγός