H ολοκλήρωση της χρονιάς επισφραγίστηκε
με μεγάλη επιτυχία

H ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης χρονιάς της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, στο -κατάμεστο και φέτος από κόσμο- Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», στα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο της τελετής λήξης της 23ης αγωνιστικής χρονιάς, που σήμανε και το τέλος της σεζόν 2017-18.
Η συγκλονιστική και μαζικότατη παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση «πλημμύρισε» το Κλειστό Γυμναστήριο με συναισθήματα πάθους, ενθουσιασμού, χαράς, αλλά και συγκίνησης. Η συμμετοχή των πολιτών, παιδιών, γονέων και συγγενών από το δήμο Πέλλας, δεν είχε προηγούμενο!
Στην τρίωρη γιορτινή εκδήλωση της Giannitsa Basketball Academy, τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ και διασκέδασαν, με την συμμετοχή πάντα των γονέων, συγγενών και φίλων, ενώ οι νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών κέρδισαν πλούσια δώρα από τους χορηγούς.
Η αθλητική αυτή πανδαισία στην τελετή λήξης προσέφερε μοναδικές στιγμές, θέαμα και συγκινήσεις σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, οι οποίοι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα και τους καταχειροκρότησαν.
Εν κατακλείδι, η γιορτή χαρακτηρίστηκε από την άρτια οργάνωση των υπευθύνων της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, που με την εμπειρία και το μεγάλο μεράκι που τους χαρακτηρίζει εδώ και πολλά χρόνια, χάρισαν στο κοινό μία μοναδική εκδήλωση, με πολύ μπάσκετ, κέφι και θέαμα!


Γ. Κασιμίδης: «Η Ακαδημία μας, ζωντανό κύτταρο στον αθλητισμό της περιοχής μας…»
Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Γιάννης Κασιμίδης, προλογίζοντας και παρουσιάζοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε όλους τους γονείς, που για μια ακόμη χρονιά στήριξαν με θέρμη τον σύλλογο.
Ο κ. Κασιμίδης αναφέρθηκε στην άκρως επιτυχημένη χρονιά που πέρασε, κάτι που, όπως είπε, οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια όλων, αθλητών, προπονητών και γονέων. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για τη συμμετοχή και συμβολή στη συλλογική αυτή προσπάθεια για όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε, προσθέτοντας όμως ότι θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους προπονητές της Ακαδημίας, Κώστα Χατζηαντωνίου, Μπάμπη Χαριτίδη, Νίκο Κοτλέα, Δημήτρη Κυριαζή και Θεοφίλου Κική, οι οποίοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για την καλύτερη μεταφορά γνώσεων και εμπειριών στα παιδιά και φέτος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους».
Ο κ. Κασιμίδης, σε δήλωσή του μετά το τέλος της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων, επισήμανε τα εξής: «Η Ακαδημία μας, όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύει συνεχώς και εμπράκτως ότι είναι η πρώτη επιλογή για γονείς και παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής του δήμου Πέλλας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού τον Σεπτέμβρη για… ακόμη περισσότερο μπάσκετ».

Η ιστορική Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών
Η ιστορική Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών απέδειξε όπως και τις προηγούμενες χρονιές, αλλά πολύ περισσότερο φέτος, ότι επάξια αποτελεί την πρώτη επιλογή για το άθλημα του μπάσκετ, των παιδιών και των γονιών τους στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που επισφράγισε με επιτυχία όλες τις δραστηριότητες της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε, εκτός από τους αγώνες μεταξύ των παιδιών και τους γονείς τους, συμπεριελάμβανε σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας, διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 και 3 πόντων και διαγωνιστικά παιχνίδια νοκ άουτ.
Όλους τους αγώνες διαιτήτευσαν με επιτυχία οι Διαιτιτές της ΕΚΑΣΚΕΜ κ.κ. Θεόφιλος Χανός και Νίκος Χανός, ενώ την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος και αθλητικογράφος Σοφία Μυλωνά.
Νικητές στους διαγωνισμούς της εκδήλωσης της Ακαδημίας αναδείχθηκαν οι εξής:
Πετκόπουλος Βασίλης (2004), 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 3 πόντων.
Πάζος Θεόδωρος (2005), 1ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 2 πόντων.
Καραμανλής Γιώργος (2004) 1ο Βραβείο του πιο συνεπή αθλητή όλης της ακαδημίας.
Μαργαρίτης Τριαντάφυλλος, (2006) 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 2 πόντων.
Τσιούμας Ραφαήλ (2007), 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 3 πόντων.
Σωτηρίου Δημοσθένης (2008), 1Ος νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών
Σωτηρίου Σωτήρης(2009), 1Ος νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών
Καρατζά Κύριλλο (2012), 1Ο Βραβείο μικρότερου ηλικιακά αθλητή όλης της ακαδημίας.

Στους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών δόθηκαν ως έπαθλα, αναμνηστικά κύπελλα και από μια μπάλα WILSON, μπλούζες με σήματα του ΝΒΑ, ενώ όλα τα παιδιά της Ακαδημίας στο τέλος πήραν αναμνηστικά μετάλλια, αναμνηστικό T-SHIRT και διπλώματα συμμετοχής.

Οι Χορηγοί
Η Ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών», ευχαριστεί δημόσια και θερμά τους παρακάτω χορηγούς για την ευγενική και πολύτιμη βοήθειά τους, που συνέβαλε ουσιαστικά στην ομαλή λειτουργία του τμήματος Basketball:
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CROSSOVER, Φ.Μ.Ε. «ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ», Φ.Ξ.Γ. «ΔΙΑΔΡΑΣΗ» της κ. ΤΑΙΓΑΝΙΔΟΥ, ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ «ΣΑΜΠΟΥ», Γυμναστήριο PERFECT του Στ. ΜΑΥΡΕΝΗ, «ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ» του Αντ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Καφέ «ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ» του Δημ. ΠΟΥΛΚΑ, την ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Ζ-PLAST» του κ. Κωνσταντίνου ΖΑΡΑΓΟΥΛΙΔΗ, την ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΙΔ. ΚΤΕΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» των κ.κ. ΔΟΥΒΑΤΖΗ – ΠΕΝΟΓΛΟΥ, την ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΟΜΕΙΝ» του κ. Αλέξανδρου ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, το κατάστημα FLIKAS STORE του κ. ΦΛΙΚΑ ΑΡΓΥΡΗ τα ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ του κ. Θεόφιλου ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,το κατάστημα I-SHOP του κ. Παύλου Παρτσαλάκη, το Καφέ «MODULE» του κ. Αλέξανδρου ΚΑΡΑΠΑΤΟΓΛΟΥ .