Το Δημοτικό Κλειστό Κολυμβητήριο Έδεσσας, βρίσκεται στην κατάφυτη περιοχή Κιουπρί και αποτελεί τμήμα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας.

Σκοπός της λειτουργίας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πρόσβασης σε 2 οργανωμένες αθλητικές κολυμβητικές πισίνες με προγράμματα ελεύθερης πρόσβασης για όλες τις ηλικίες αλλά και οργανωμένα προγράμματα άθλησης στο νερό και εκμάθησης κολύμβησης για τους μικρούς φίλους του νερού αλλά και τους ενήλικες.

Τα προγράμματα εκμάθησης/προπόνησης περιλαμβάνουν μηνιαίο πρόγραμμα με εκπαιδευτή σε κλειστά τμήματα ανά 12 άτομα 3 φορές την εβδομάδα σε συγκεκριμένες ημέρες. Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά που θέλουν να μάθουν ή βελτιώσουν την ικανότητά τους στην κολύμβηση. Επίσης υπάρχουν τμήματα ενηλίκων.

Το βασικό κόστος εκμάθησης ξεκινά από 30,00€ ανά μήνα, το κόστος προπόνησης απο 40,00€ ανα μήνα (το οποίο προπληρώνεται) και περιλαμβάνει εκμάθηση/προπόνηση με πιστοποιημένους καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα κολύμβησης.

Δηλώσεις Συμμετοχής με αντίστοιχη καταβολή των μηνιαίων διδάκτρων (όλα προπληρώνονται) στην γραμματεία του κολυμβητηρίου
καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) 14.00-20.00

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της πισίνας είναι η εγγραφή και η απόκτηση ατομικού δελτίου εισόδου με την σχετική προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας οι εγγραφές όπως και οι εκδόσεις καρτών γίνονται ηλεκτρονικά σύμφωνα με τον κανονισμό και σύμφωνα με τον κατάλογο υπηρεσιών.

Στόχος του Δήμου Έδεσσας είναι η παροχή δυνατότητας άθλησης και αναψυχής στους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, είτε με ελεύθερη κολύμβηση είτε μέσω οργανωμένων προγραμμάτων, με το μικρότερο δυνατόν αντίτιμο χρήσης προκειμένου το Δημοτικό Κολυμβητήριο να λειτουργεί πάντα προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής που αγαπούν το κολύμπι.