Σύλληψη για κλοπή οχήματος και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (11 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 40χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχε αφαιρέσει την 4 προς 5 Ιουλίου 2018 στην Βέροια και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Το παραπάνω όχημα αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (11 Ιουλίου 2018) το πρωί στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 30χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών για το αδίκημα της κλοπής.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθησαν χθες (11 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 2 ημεδαποί ηλικίας 23 και 19 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 42,5 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

• Συνελήφθη χθες (11 Ιουλίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 24χρονος ημεδαπός, καθώς από την κατοχή του κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 33 γραμμαρίων.

• Συνελήφθησαν χθες (11 Ιουλίου 2018) σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 άνδρες ηλικίας 21 και 38 ετών και μία γυναίκα 60 ετών, όλοι τους ημεδαποί, καθώς αρχικά εντοπίστηκε ο 21χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, την οποία προμηθεύτηκε νωρίτερα από τους άλλους 2 ημεδαπούς. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διέμεναν ο 38χρονος και η 60χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 23,6 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.