Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθησαν χθες (14 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας 25χρονος και μία 25χρονη, ημεδαποί, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 54,7 γραμμαρίων, ναρκωτική ουσία MDMA βάρους 54,9 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, 2 ζυγαριές ακριβείας, 15 κενές νάιλον συσκευασίες και το χρηματικό ποσό των 975 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

• Συνελήφθησαν χθες (14 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 ημεδαποί ηλικίας 21 και 26 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 26χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 135,5 γραμμαρίων. Επίσης σε έρευνα που έγινε στην οικία του 21χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 σπόροι κάνναβης και 2 μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (14 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 16χρονη ημεδαπή, καθώς λίγο νωρίτερα μαζί με ανήλικη συνεργό της αφαίρεσαν το πορτοφόλι 84χρονου που περιείχε το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 5ης Σεπτεμβρίου 2018 στην Βέροια αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα 65χρονου ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.