Τον μαχητικό Όλυμπο Αψάλου φιλοξένησε η Ελπίδα Έδεσσας στο Εδεσσαϊκό Στάδιο Φόρης Γεντζής σήμερα Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα ο Όλυμπος Αψάλου πίεζε και ανάγκασε σε 2 λάθη την άμυνα της Ελπίδας χωρίς ωστόσο να το πληρώσει.

Στο 17` λεπτό ύστερα από πολύ ωραίο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών της Ελπίδας ο Χρήστος Αδάμ, μετά από ασθενή απόκρουση του αμυντικού του Όλυμπου, με πλασσέ διαμόρφωσε το 1-0 αφιερώνοντάς το στους φιλάθλους!

Ο ρυθμός ανέβηκε από τις δύο ομάδες και κατά διαστήματα παίζονταν καλό ποδόσφαιρο. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ύστερα από κόρνερ με κεφαλιά στην καρδιά της μικρής περιοχής ο Λευτέρης Ροδοβίτης έγραψε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς πηγαίνοντας προς τον προπονητή Χρήστο Μεσημερλή σε μια φάση που την έχουν δουλέψει ουκ ολίγες φορές στην προπόνηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά στον χώρο του κέντρου. Μόλις στο 56` λεπτό έπειτα από εύστοχο πέναλτυ του Νίκου Τσάτσε διαμορφώθηκε το τελικό 3-0. Πολλοί φίλοι της Ελπίδας Έδεσσας αλλά και του όλυμπου Αψάλου ήλθαν στο γήπεδο να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Άξιοι συγχαρητηρίων η Διοίκηση της Ελπίδας Έδεσσας με την κίνηση να τοποθετήσουν κουμπαρά αγάπης για να βοηθήσουνε την μικρή μας φίλη Ειρήνη από την Αριδαία!