Αγιασμός και μνημόσυνο προς τιμή του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου 2018, στην στη νέα έδρα της ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ στην Κρύα Βρύση Πέλλας από τον πατ. Βασίλειο.

Στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε, παρουσία της οικογενείας της Αδερφής του Κωνσταντίνου Κατσίφα που ταξίδεψε από την Πελοπόννησο για να παραστεί στην εκδήλωση, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της επίσημης ονοματοδοσίας της Αίθουσας της Ένωσης με το όνομα του.

Με έναν σύντομο λόγο ο γαμπρός του Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου, τον Θεοσεβούμενο βίο του και την αγάπη του για την πατρίδα.

Εκ μέρους της Ένωσης ο κ. Ουζουνίδης Χρήστος προσέφερε τιμητική πλακέτα στην αδερφή του Κωνσταντίνου, Ανθούλα, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών “Η ΠΕΛΛΑ” και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργος Δόντσιος.

Την ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. εκπροσώπησαν ο Περιφερειάρχης της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Τασκασαπλίδης και ο υπεύθυνος οργανωτικού Βορείου Ελλάδας Θεόδωρος Χαρανίδης.