Υπηρεσιακά θέματα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συζήτησαν η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Πάλλας στα γραφεία της Π.Ε. Πέλλας στο Διοικητήριο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αν. Προϊστάμενος της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης Γιώργος Παρασκευάς, ο Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Πέλλας Χρήστος Νιστέλκας, ο Πρόεδρος Βασίλης Γκίνης και μέλη του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Π.Ε. Πέλλας.
«Με την καλύτερη διάθεση συνεργασίας συζητάμε τα προβλήματα που απασχολούν τους υποψηφίους οδηγούς, τους εκπαιδευτές και τους επαγγελματίες των σχολών οδηγών. Το θέμα της επανεκκίνησης των εξετάσεων είναι πέρα από τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όμως, υπάρχει η γενική αντίληψη ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών. Χρειάζεται λίγη υπομονή και συναινετικό κλίμα ώστε οι πολίτες να εξυπηρετηθούν σταδιακά εφεξής, δεδομένου του πλαισίου που διενεργούνται οι εξετάσεις. Ό, τι χρειάζεται να γίνει και αφορά στην Π.Ε. Πέλλας, θα προχωρήσει» ήταν η τοποθέτηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου-Αηδονά, ενώ, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κώστας Πάλλας επανέλαβε ότι «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις να βρεθεί λύση στη διενέργεια εξετάσεων υποψηφίων οδηγών πέρα του ωραρίου των εξεταστών, κάτι που όμως αφορά την Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. και το αρμόδιο Υπουργείο».
Στη συνέχεια οι κ.κ. Διευθυντές εξέθεσαν την άποψή τους για τα θέματα που απασχολούν τις σχολές οδηγών, τους εξεταστές και, φυσικά, τους πολίτες όντας αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί λύση και θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις σύντομα.
Εν κατακλείδι, ο κ. Πάλλας κατέγραψε και κάποια άλλα αιτήματα των εκπροσώπων σχολών οδηγών ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα επίλυσής τους άμεσα σε συνεργασία και με την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κα. Αηδονά.