Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Πέλλας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στο Κέντρο Δεξιώσεων Επαύλις.

Όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουνε στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και η αλήθεια είναι ότι έχουν καταφέρει σε λίγο χρονικό διάστημα πάρα πολλά σε συνεργασία με όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου Νεφροπαθών!

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Μίσκος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους με ευχές σε νοσηλευτές, ιατρούς, αυτοδιοικητικούς, πολιτικούς και φίλους του Συλλόγου αλλά και με την ευχή σύντομα να γευτούν οι νεφροπαθείς τη χαρά της μεταμόσχευσης. Αμέσως μετά με όλο το Δ.Σ. έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το καλό του έτους!
Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου γεμίζοντας την αίθουσα.

Ήταν μια τέλεια βραδιά με πολύ διασκέδαση από τους ανεπανάληπτους της Μπάντας ΤΑΞΙΜΙ που τόσο αγαπήσαμε, με κέφι, με αγαπημένους φίλους και ο απόηχος από τον κόσμο άφησε πλήρως ικανοποιημένους τους διοργανωτές οι οποίοι διοργανώσανε άψογα κι αυτόν το χορό, κάτω από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, μόλις μέσα σε μια εβδομάδα!

Ο Δήμαρχος Έδεσσας τίμησε με την παρουσία του τον ετήσιο χορό του Συλλόγου Νεφροπαθών μαζί με τους Αντιδήμαρχο Μαρούλα Κατσάρα, τον Αναστάσιο Δίου, τον Μιχάλη Σαμλίδη, τη Νατάσσα Ιατρίδου αλλά και τον Ν. Γκοτζαμάνη & Ε. Δημητριάδη

Ευχαρίστησαν όλον τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του και συνέβαλε με το κέφι και τη ζωντάνιά του στο να κυλήσει η βραδιά υπέροχα!
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Μίσκος μαζί με τον βουλευτή Πέλλας Ν.Δ. Γιώργο Καρασμάνη

Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, οι Βουλευτές του Νομού μας Γιάννης Σηφάκης και Γιώργος Καρασμάνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρούλα Κατσάρα, Τάσος Δίου, Μιχάλης Σαμλίδης, Αντώνης Ρυσάφης, η Πρόεδρος ΑμεΑ Γεωργία Κικίδου,
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος “Κοινωνία σε Κίνηση” Γιάννης Τσεπκεντσής μαζί με τους συνεργάτες του καθώς και τον Πρόεδρο Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας Νίκο Μούλα, πίσω από το Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλη Δημητριάδη

ο Πρόεδρος Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας Νίκος Μούλας,
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Ρυσάφης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Αρβανιτίδου, ο δικηγόρος κ. Κεσιτζίδης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Πέλλας Αθανάσιος Νάστος
καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Τσιβόγλου μετά της γυναικός του.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Τσιβόγλου με τη γυναίκα του

ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Σάκης Νάστος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοινωνία σε Κίνηση Γιάννης Τσεπκεντσής καθώς και νοσηλευτές, ιατρικό προσωπικό και πλήθος κόσμου από φίλους του Συλλόγου Νεφροπαθών!
Με την παρουσία του τίμησε τον ετήσιο χορό και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης

Στο τέλος, έπειτα από λοταρία με λαχνούς, κληρώθηκαν πλούσια δώρα και το γλέντι συνεχίστηκε και μέχρι μετά τα μεσάνυχτα όπου η διασκέδαση ξαναπήρε τη σκυτάλη και έδωσαν στον κόσμο μια διαφορετική νότα ξεφεύγοντας από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και τις δυσκολίες της ζωής που περνάνε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους άνθρωποι με πρόβλημα στο νεφρό όπου αυτοί είναι οι αφανείς μας ήρωες!