Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο τουρνουά που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. το τμήμα «Μίνι» του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 13/01/2019 κερδίζοντας την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Ζαφειράκη» Νάουσας με σκορ 66-62 στο ΔΑΚ Γιαννιτσών.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν, οι αθλητές των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο «παρκέ» προσφέροντας ένα πολύ όμορφο μπασκετικό θέαμα.
Σε δηλώσεις τους, ο προπονητής της Ακαδημίας των Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την σημερινή τους εικόνα Έμειναν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κάνοντας λίγα λάθη και αυτό ήταν το σημαντικότερο. Προσπαθούμε σαν ακαδημία να περάσουμε στα παιδιά ότι πάνω από όλα πρέπει να χαίρονται το παιχνίδι, αλλά να προσπαθούν πάντα να βελτιώνονται και να γίνονται καλύτεροι όχι μόνο σαν παίκτες αλλά και σαν χαρακτήρες γιατί η βελτίωση του ανθρώπου δεν σταματάει ποτέ. Αυτό ισχύει και στο basketball αλλά και στην ζωή μας. Συγχαρητήρια στην πολύ καλή ομάδα του Ζαφειράκη για την όμορφη προσπάθεια τους. Θέλω για μία φορά ακόμα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου μας, που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις κάθε προσπάθεια μας»