Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν σήμερα (2 Μαρτίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, δύο 19χρονοι αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 1500 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (1 Μαρτίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για έκτιση υπόλοιπου ποινής 3 ετών, 1 μήνα και 24 ημερών, που του είχε επιβληθεί με καταδικαστική απόφαση για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (1 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, την προηγούμενη ημέρα αφαίρεσαν στο Κιλκίς ένα μοτοποδήλατο το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.