• Σήμερα στις 15:00 αναμένεται ανακοίνωση νέων ονομάτων υποψ.Συμβούλων.

Με τις επισκέψεις σε Παλιό Μυλότοπο στις 18:30 και Αξό στις 19:30 κλείνει σήμερα ο τρίτος κύκλος των επαφών του υπ. Δημάρχου Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη με κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας.
Οι επισκέψεις των μελών και υποψηφίων Συμβούλων του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», τις προηγούμενες ημέρες, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη σε Λεπτοκαρυά, Δαμιανό, Μεσιανό, Αραβησσός και Νέο Μυλότοπο και οι συναντήσεις με τους κατοίκους, κατέδειξαν τα αυτονόητα:
• Την αμέριστη υποστήριξή τους στην προσπάθεια αλλαγής όλων των δεδομένων από το Συνδυασμό «Πέλλα Μπροστά»,
• Την στήριξη στη νέα ματιά, του ολοκληρωμένου σχεδιασμού, της προοπτικής για την Πέλλα που όλοι ονειρευόμαστε.
Οι κάτοικοι έθεσαν αρκετά ζητήματα: Από προβλήματα αποχέτευσης, μέχρι την ονοματοδοσία οδών, την έλλειψη ασφάλτου και τις λακκούβες σε δρόμους, την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στην ύδρευση κ.α.

«Στις επισκέψεις μας όλες αυτές τις ημέρες διαπιστώνουμε ότι οι κάτοικοι έχουν ακούσει πολλά τα τελευταία εννιά χρόνια και συνήθως είναι τα ίδια αφού δεν υλοποιήθηκαν μέχρι σήμερα. Όμως, δεν θέλουμε να δώσουμε ανέξοδες υποσχέσεις, είναι το μόνο εύκολο», τόνισε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Και συνέχισε: «Αν θέλαμε να σας υποσχεθούμε τα πάντα, θα το είχαμε ήδη κάνει, αλλά αυτό το αφήνουμε για τους «άλλους». Προτιμούμε, να θέτουμε στέρεες βάσεις για την ολοκληρωμένη παρέμβαση του Δήμου, από το να χαϊδεύουμε αφτιά. Προτιμούμε να δουλεύουμε και να ακούμε πραγματικά τους κατοίκους, παρά να παρέχουμε ανέξοδες υποσχέσεις», τόνισε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης.
Στοιχεία Επικοινωνίας με το συνδυασμό «Πέλλα Μπροστά»: