Παρουσία πλήθους δημοτών του Δήμου Έδεσσας-Βεγορίτιδας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον εγκαινιασμό και αγιασμό των γραφείων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ενωτική Δράση», όπου ο υποψήφιος δήμαρχος σε πανηγυρικό κλίμα έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης για τη μάχη της 26ης Μαΐου.

Ο Αντώνης Ρυσάφης ήταν παρών από πολύ νωρίς και συνομιλούσε ευχάριστα και πάντα με το χαμόγελο με όλον τον κόσμο που συνέρρεε σιγά-σιγά για τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου!

Η παρουσία των υποψηφίων, των μελών και των φίλων του συνδυασμού “Ενωτική Δράση” ήταν μεγάλη και όλοι μαζί βοήθησαν να στηθεί ο μπουφές!

Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες διακόσμησαν, ηλεκτροδότησαν και επίπλωσαν με κάθε επαγγελματισμό οι υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι της Ενωτικής Δράσης το εκλογικό κέντρο!
Ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μαζί με όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους εντός, μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα!

Ο μπουφές ήταν πολύ πλούσιος (νηστίσιμα εδέσματα και μή, γλυκά, αναψυκτικά) και με κάθε επαγγελματισμό τα όμορφα κορίτσια προσέφεραν σε όλον τον κόσμο να δοκιμάσει!

Ακολουθούν φωτογραφίες από τα εγκαίνια.