Εξιχνιάσεις κλοπών

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού και 2 ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 15 έως 18 Σεπτεμβρίου 2018 αφαίρεσαν 2 δίκυκλα μοτοποδήλατα από την πόλη των Σερρών, όπου το ένα από αυτά εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του. Επιπλέον το ίδιο διάστημα αφαίρεσαν από 2 ηλικιωμένες γυναίκες 2 χρυσές αλυσίδες που φορούσαν, συνολικής αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων. Σε βάρος της 26χρονης μητέρας του ενός ανηλίκου και του 40χρονου πατέρα του δεύτερου ανηλίκου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού και της 24χρονης κόρης του, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα αφαίρεσαν από αποθήκη οικίας σε περιοχή των Σερρών διάφορα εργαλεία αξίας 380 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους εντοπίστηκε ένα ρολόι το οποίο είχε αφαιρεθεί τον Απρίλιο του 2016 από κοσμηματοπωλείο σε περιοχή των Σερρών, καθώς και ένα ποδήλατο το οποίο είχε κλαπεί τις προηγούμενες μέρες από αυλή οικίας σε περιοχή των Σερρών.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (3 Απριλίου 2019) σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 20χρονος ημεδαπός και 21χρονη ημεδαπή, καθώς το πρωί της ίδιας μέρας αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από 46χρονο πεζό το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ.