Από νωρίς το απόγευμα οι ετοιμασίες για να είναι όλα στην εντέλεια βοήθησαν πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι και ιδίως η Μαρούλα Κατσάρα που εργάζονταν ασταμάτητα για να είναι έτοιμος ο μπουφές σε συνεργασία με φιλική παρέα.

Από τις 7 και 5 άρχισε ο κόσμος να προσέρχεται με τον εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου να τους καλοσωρίζει και σε χαλαρό κλίμα να συνομιλεί με όλον τον προσερχόμενο κόσμο με τον πολιτισμό που τον διακρίνει.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Έδεσσας Βεγορίτιδας προσήλθαν με έναν αέρα αισιοδοξίας και ενότητας.

Τα πηγαδάκια ήταν πολλά και οι φιλοφρονήσεις αλλά και τα καλά λόγια έδιναν κι έπαιρναν.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία με τους πολύ εξαιρετικούς ιερείς μας αλλά και τα παιδιά που τους πλαισίωναν οι οποίοι είναι πολύ αγαπητοί σε όλη την κοινωνία μας.

Ο Δημήτρης Γιάννου στην ομιλία του στάθηκε στην ενότητα της πόλης και των πολιτών κι όπως χαρακτηριστικά είπε “η κοινωνία αυτή δεν σηκώνει πλέον διχασμούς” ενώ στη συνέχεια τόνισε πως “δεν θα προκαλέσουμε, δεν θα αναστατώσουμε και δεν θα κατακρίνουμε” για να πάρει αυθόρμητα το θερμότατο χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων!

Παρακάτω σας παραθέτουμε φωτογραφίες από τα εγκαίνια και τον αγιασμό.