Τους οκτώ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, παρουσίασε το μεσημέρι της Κυριακής ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Στη γεμάτη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Έδεσσας, σε θερμό και πανηγυρικό κλίμα, παρουσία των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, Θεοδώρας Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη, οι υποψήφιοι σύμβουλοι αναφέρθηκαν στους λόγους που τους ώθησαν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση και να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους στις εκλογές του Μαΐου.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης τόνισε: «Αναγνωρίζω στους περιφερειακούς συμβούλους της Πέλλας γενναιότητα. Είμαι ευγνώμων και σέβομαι απεριόριστα την προσπάθεια τους να βγούνε μπροστά σε μία μάχη όπου θα χρειαστεί να διεκδικήσουν ψήφο, σταυρό και ελπίδα. Σε έναν αγώνα στον οποίο καλούνται να μεταδώσουν αλήθειες, έχοντας απέναντί τους μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία ψέματος, λοιδορίας, παραπληροφόρησης, διαστροφής της πραγματικότητας ακόμα και στοχευμένης συσκότισης.»

Κάνοντας μία σύντομη αναφορά στα σημαντικά προβλήματα που επί δεκαετίες ταλανίζουν την περιοχή, με βασικότερο αυτό του οδικού δικτύου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστος Γιαννούλης υπογράμμισε:

«Είναι ιστορική η ανάγκη και το καθήκον να δώσουμε αυτή την μάχη για τις επόμενες γενιές. Για να είμαστε σε θέση να δώσουμε απαντήσεις σε όσους δικαίως οργίζονται για το γεγονός ότι χρειάζονται μιάμιση ώρα για να έρθουν από τη Θεσσαλονίκη στην Έδεσσα, όταν χρειάζεται πια μία ώρα για να πάει κάποιος από τη Θεσσαλονίκη στο Μέτσοβο. Να δώσουμε απαντήσεις στους καλλιεργητές που παραπονούνται ότι δεν έχουν λάβει ακόμα αποζημιώσεις από την περσινή καταστροφή στα κεράσια και να κάνουμε γνωστή την ασύρματη και ψηφιακή μετεωρολογία που μπορεί να προσφέρει ένα πολύ σημαντικό όπλο στους αγρότες της Πέλλας».


«Από τους ανθρώπους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο μας προκύπτει ένα συμπέρασμα: Κοιτάμε Μπροστά, κοιτάμε ψηλά με ελπίδα, μία έννοια που δεν έχει σβήσει από την πολιτική ρητορεία της Αριστεράς και το δικαιούται. Είμαστε συνοδοιπόροι με όλους όσοι θέλουν να δουν τον τόπο μας σύγχρονο και ανεπτυγμένο», κατέληξε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» είναι:

Γκαβανίδου Χρύσα, υπάλληλος Α.Τ.Ε.Ι.Θ.
Κυριακού Ευάγγελος, δημοτικός υπάλληλος
Κωστοπόλου Αικατερίνη, χορογράφος
Παπαδόπουλος Γεώργιος, πυροσβέστης
Σγορούδης Γεώργιος, λογιστής, ελεύθερος επαγγελματίας
Σεμερτζίδου Άννα, φιλόλογος
Σταυρίδης Γιώργος, ελεύθερος επαγγελματίας
Τσιτερίδης Αναστάσιος, έμπορος