Αγαπητοί συνδημότες
Βάζω υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Έδεσσας επειδή θεωρώ ότι είναι τιμή και υποχρέωσή μου να ασχοληθώ με τα κοινά προβλήματα που βιώνω καθημερινά όπως όλοι εσείς.
Θεωρώ ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις αυτού του αξιώματος. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να τολμούν και να διεκδικούν.

Ο Δήμος της Έδεσσας έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Ο συνδυασμός της ύπαρξης του ορεινού όγκου του Καϊμάκτσαλάν, του υδάτινου όγκου της λίμνης βεγορίτιδας, του κάμπου της Έδεσσας, της απαράμιλλης ομορφιάς των καταρρακτών και του υγροβιότοπου Άγρα-Βρυττών- Νησίου κλπ προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και θέλω να συμβάλλω στην αξιοποίησή τους.
Η καθημερινότητα του δημότη, στο χωριό ή στην πόλη, πάντα έχει περιθώρια να βελτιωθεί είτε αυτό είναι οι υπηρεσίες υγείας, είτε η εκπαίδευση, είτε η καθαριότητα, είτε το κυκλοφοριακό, είτε η διασκέδαση.
Επέλεξα να δραστηριοποιηθώ με τον συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ του υποψηφίου Δημάρχου Αντώνη Ρυσάφη γιατί έχει τις ικανότητές να διοικήσει με σύνεση τον Δήμο Έδεσσας και να προσφέρει κάτι καλύτερο στην πόλη μας.
Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει με οργάνωση και μεθοδικότητα και όταν αναλάβει τα καθήκοντα στον Δήμο μας θα μπορέσει να υλοποιήσει καινοτόμες ιδέες για την πόλη μας που θα την καταστήσουν πρωτοπόρα σε πολλούς τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης. Στην απόφασή μου να συνταχθώ με τον Αντώνη Ρυσάφη συνετέλεσε και η ανταπόκριση που βρήκα στις θέσεις μου για την επαίσχυντη «Συμφωνία των Πρεσπών» η οποία δεν λύνει αλλά αντιθέτως δημιουργεί προβλήματα στον Ελληνισμό και ιδιαίτερα στον Μακεδονικό Ελληνισμό.
Η ψήφος σας στον συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ και σε εμένα ειδικότερα θα δώσει διέξοδο στις προσδοκίες σας για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!