Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης των ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα ήθελα να κάνω γνωστό ότι η απουσία μου από τις εκλογές είναι προσωπική επιλογή.

Μετά από σχεδόν τρείς δεκαετίες παρουσίας σε θέσεις προσφοράς και αποστολές ευθύνης, έχοντας δύο θητείες ως νομαρχιακός σύμβουλος και δύο θητείες ως δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας, με την εμπειρία:
α) του σχεδιασμού και της υλοποίησης του 3ου ΚΠΣ ως Αντινομάρχης Προγραμματισμού και Τεχνικών υπηρεσιών της Νομαρχίας Πέλλας
β) του συντονισμού και της ένταξης έργων του Δήμου Έδεσσας στο ΕΣΠΑ με ορίζοντα υλοποίησης έως το 2023, ως Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών,
θεωρώ ότι ο κύκλος μου στην Αυτοδιοίκηση, έχει κλείσει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες για τις ευκαιρίες που μου έδωσαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς και στους αιρετούς συναδέλφους, που συγκρούστηκα ή συνεργάστηκα μαζί τους με γόνιμο τελικό αποτέλεσμα.
Όλα αυτά τα χρόνια, η πορεία μου στηρίχθηκε πάντα στην ειλικρίνεια, πάντα σε σταθερές θέσεις και ξεκάθαρες στοχεύσεις.
Τώρα που αυτή η παρουσία κλείνει, οι παρεμβάσεις, οι γνώσεις, η εμπειρία από την παρουσία μου στα κοινά είναι η βάση εκκίνησης για νέες διαδρομές.
Επιθυμία και προσδοκία μου είναι να ανοίξει ένας νέος κύκλος πολιτικής παρουσίας με τη Νέα Δημοκρατία στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Σε ότι αφορά τις επερχόμενες εκλογές, η υποστήριξή μου στην “Δημοτική πρωτοβουλία Έδεσσα Βεγορίτιδα” του Δημήτρη Γιάννου είναι δεδομένη.

Καλή Επιτυχία στον Αγώνα τους.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Ταπαζίδης