Περιοδεία στον τόπο καταγωγής του, την περιφερειακή ενότητα της Πιερίας, πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του νομού, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αιγινίου, όπου συζήτησε με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για το σημαντικό ρόλο των Κέντρων Υγείας στην παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης και ενημερώθηκε για τις ελλείψεις και την ανάγκη να βελτιωθούν οι υποδομές του.


“Διαπιστώσαμε ότι, με την μεγάλη προσπάθεια των εργαζομένων αλλά και τη συμπαράσταση της διοίκησης του νοσοκομείου της Κατερίνης, παρέχεται σημαντική πρωτοβάθμια περίθαλψη και φροντίδα, με στόχο κυρίως την ασφάλεια των πολιτών αλλά και την αποσυμφόρηση του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κατερίνης.
Υπάρχουν κάποια ζητήματα, όμως έχουν γίνει σημαντικά βήματα μεταξύ της πολιτικής επιδίωξης, πριν λίγα χρόνια, να κλείσουν τα κέντρα υγείας και της σημερινής, βελτίωσης των συνθηκών, των παροχών και των υπηρεσιών που προσφέρουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό στα Κέντρα Υγείας όλης της χώρας”

Ο Χρήστος Γιαννούλης επισκέφθηκε στη συνέχεια το Δημαρχείο του Αιγινίου, το ΙΚΑ της Κατερίνης και το χωριό Καρίτσα. Στην πλατεία της Κατερίνης ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Κοιτάμε Μπροστά”.