Είναι μια από τις πλέον ιστορικές διοργανώσεις στη χώρα μας που αισίως έφτασε στην 39η(19η), η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και κόσμο στο Δημοτικό Στάδιο Φόρης Γεντζής σήμερα στις 29 του Μάη 2019 ήδη με προετοιμασίες από τις προηγούμενες ημέρες!

Ο Αγώνας εντάσσεται στα ελληνικά γκραν πρι και είναι αξιολογημένος για την επίτευξη ορίων που οδηγούν στις μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς.


Οι αγώνες είχαν αγωνία όπου το έβλεπες στα πρόσωπα των αθλητών οι οποίοι ήθελαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Οι επισκέπτες στην πόλη μας πέραν αυτού του γεγονότος απόλαυσαν τον κλασσικό αθλητισμό παίρνοντας μέρος με χειροκροτήματα δίνοντας ρυθμό και κουράγιο στους αθλητές για να κάνουν καλύτερο χρόνο στο τρέξιμο ή να πηδήξουν μακρύτερα στο μήκος.
Στην ιστοσελίδα edessacity.gr μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των αθλητών όλα τα αθλήματα, όπου εύελπις με το καιρό μπορούν και που φαίνονται ότι θα τους δούμε στο μέλλον με κάποιο ρεκόρ. Σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τις οικογένειές τους και τους διοργανωτές αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας σε αυτήν την πολιτισμού αθλητική εορτή. Πολύ καλή η παρουσία και των εφόρων, των κριτών καθώς και των προπονητών που ζούσαν από κοντά με αγωνία κάθε βήμα των αθλητών τους ενώ όλα ήταν στη θέση τους και οι ακούραστοι αφανείς εργάτες του κλασσικού αθλητισμού και του στίβου γενικότερα.
Παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πάρα πολύ επιτυχημένη ημέρα των αγώνων.