Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (22 Ιουνίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Λιβαδιάς, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για το ίδιο αδίκημα.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (22 Ιουνίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 62χρονος ημεδαπός και 4 αλλοδαποί ηλικίας 34 έως 51 ετών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 62χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει τους αλλοδαπούς, που είχαν εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, με σκοπό την διευκόλυνση της εισόδου τους. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 72χρονης ημεδαπής και 41χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (22 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι προσέγγισαν οικία σε περιοχή της Πιερίας, όπου με τη μέθοδο του εναγκαλισμού η 72χρονη αφαίρεσε από την κατοχή 74χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και αφού απώθησε με σωματική βία την 67χρονη σύζυγό του που αντιλήφθηκε την κλοπή, διέφυγε με όχημα που την ανέμενε ο 41χρονος συνεργός της.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2015 παραβίασε οικία 37χρονης αλλοδαπής σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ.