Με κεκτημένη ταχύτητα από την άκρως επιτυχημένη περσινή χρονιά, συνεχίζει το πιο “γλυκό” τμήμα του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας.

Αναφερόμαστε φυσικά στην ειδικότητα των “Αρτοποιών-Ζαχαροπλαστών” που ξεκίνησαν φουριόζοι και ορεξάτοι και τη φετινή περίοδο.


Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πιο “καλοδουλεμένα” τμήματα του ΔΙΕΚ Έδεσσας γεγονός που συνηγορεί και ο μεγάλος αριθμός σπουδαστών που συνεχίζει στο 2ο Έτος Κατάρτισης.

Οι 27 καταρτιζόμενοι αποτελούν αριθμό ρεκόρ για την ειδικότητα της Ζαχαροπλαστικής σε περιφερειακό ΙΕΚ, αριθμός που συναντάτε μόνο στα μεγάλα ΙΕΚ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Αυτό αποτυπώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το υψηλό επίπεδο σπουδών που εκλαμβάνουν οι σπουδαστές, γεγονός που ενισχύεται φέτος και από το ΝΕΟ και ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής που στήθηκε εντός του συγκροτήματος του ΕΠΑΛ Έδεσσας. Οι πρώτες γλυκές και αλμυρές δημιουργίες προδικάζουν και τη συνέχεια που θ’ ακολουθήσει…