Το περασμένο τριήμερο 1-2-3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 3ο και τελευταίο προκριματικό πρωτάθλημα της Ενωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου ‘Κονταξοπουλειο’.

dav

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών στο σύνολο 1062 αθλητές από 105 διαφορετικά σωματεια που ανήκουν γεωγραφικά στην Βόρειο Ελλάδα.

Α.Σ. Έδεσσας συμμετείχε με 6 αθλητές και έφεραν τα εξής αποτελέσματα:
Στην πρώτη θέση της κατηγορίας -63 κιλά εφήβων (2005)για άλλη μία φορά βρέθηκε ο Τότλης Ιωάννης μετά από τρεις νικηφόρους αγώνες συγκεντρώνοντας την μεγαλύτερη βαθμολογία μέχρι στιγμής και την θέση στα κλιμάκια του 2020.

Στην τρίτη θέση κατάφερε να φθάσει ο νεαρός Τσακίρης Νικόλαος στην κατηγορία έως 30 κιλά Παίδων 2010 . Μετά από δύο νικηφόρους αγώνες έχασε στον τρίτο και ημιτελικό .στον χρυσό γύρο σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 11-11.
dav

Στην τρίτη θέση επίσης είναι έτσι η Σταυρούλα η οποία αγωνίστηκε στην κατηγορία των έως 59 κιλά κορασίδων 2006 και έχασε επίσης το χρυσό Πόντο σε ένα παιχνίδι που έληξε 4-4.
Επίσης την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο η Μαλιγκα Έλενα στην κατηγορία έως 63 κιλά νεανίδων.
sdr

Χωρίς διάκριση αγωνίστηκε ο Τρυφωνίδης Θέμης στην κατηγορία των έως 33 κιλά Παίδων 2010 και στο τεχνικό κομμάτι( Πουμσε) και Κυριακουλάκου Ελισάβετ που έφτασε στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις συνεχείς προσπάθειες αναμένεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα των παίδων κορασίδων και των νέων ανδρών-γυναικών για να προσθεθουν οι βαθμολογίες και να βγουν οι τελικές θέσεις για τα κλιμάκια του 2020.

Αυτή την Κυριακή 12 αθλητές το kickboxing του Α.Σ. Έδεσσας θα παρευρεθούν στη Λαμία για να αγωνιστούν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα .Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία