ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Τα κορίτσια του Ίκαρου αντιμετώπισαν στο ΔΑΚ Έδεσσας την ομάδα του Αίαντα Κιλκίς, που την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού. Η προσέλευση των φιλάθλων ήταν μεγάλη. Η παρουσία των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και η εικόνα τους κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης προμήνυε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σετ απέναντι στην αξιόμαχη και αγωνιστική ομάδα του Αίαντα Κιλκίς.

Τα κορίτσια του Ίκαρου Έδεσσας από την αρχή του πρώτου σετ επέβαλαν τον ρυθμό τους, αιφνιδίασαν τις φιλοξενούμενες και με αγωνιστική πειθαρχεία κατάφεραν να επικρατήσουν με 25-15. Το δεύτερο σετ ήταν και αυτό ένας μονόλογος από τη μεριά του Ίκαρου Έδεσσας και χωρίς να δώσει δικαίωμα σε κανένα σημείο του σετ, στην αντίπαλη ομάδα, επιβλήθηκε με 25-17 Το τρίτο σετ ήταν μια μικρογραφία των δυο προηγούμενων. Η ομάδα του Ίκαρου χωρίς να αισθανθεί την πίεση των αντιπάλων, κατάφερε να το κερδίσει το σετ με 25-18.

Στα θετικά της αναμέτρησης για την ομάδα του Ίκαρου ήταν: ότι παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο – πειθαρχημένο ομοιογενές σύνολο που ήξερε τι ζητούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια των σετ η συνολική απόδοση της ομάδας δε μειώθηκε καθόλου, αντίθετα διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ Ρέτζιου Ευτυχία – Παπαδοπούλου Φωτεινή. Περιμένουμε παρόμοια συνέχεια και στα υπόλοιπα παιχνίδια αρχή γενομένης με το εκτός έδρας παιχνίδι με το ΦΟ Αριδαίας.
Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας : Ρέτζιου Αν., Βιτουλαδίτου Χρ., Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Κατσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Σταυρίδου Αικ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
Οι μικρές αθλήτριες του Ίκαρου πραγματοποίησαν την δεύτερη τους νίκη αυτή τη φορά εντός έδρας. Κατάφεραν να κερδίσου την ομάδα του Αίαντα Κρύας Βρύσης με 3-0 σετ. Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν την Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας, παρακολούθησαν ένα καλό παιχνίδι από τις μικρές του Ίκαρου Έδεσσας. Το παιχνίδι είχε πολύ όμορφες φάσεις, γι’ αυτό και χειροκροτήθηκαν για τις προσπάθειες τους, από ένα ένθερμο κοινό που γέμισε το ΔΑΚ Έδεσσας.

Το πρώτο και το τρίτο σετ ήταν πανομοιότυπα, με τελικό νικητή την ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας με το ίδιο σκορ και τα δυο 25-17. Το δεύτερο σετ το κέρδισαν πολύ ποιο εύκολα με 25-10.
Οι μικρές αθλήτριες του Ίκαρου με την εικόνα τους έδειξαν ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνονται και δένονται ακόμα περισσότερο σαν σύνολο. Το επόμενο παιχνίδι είναι πάλι εντός έδρας, την Κυριακή 17-12-19 στης 12:00, με τον πρωτοπόρο του ομίλου Αίαντα Κιλκίς.
Ρέτζιου Ευτυχία(Τοτίδου Ακ, Ρουδίντση Χρ, Παπαζαχαρίου Ε, Κυβελίδου Αθ, Οικονόμου Αν, Περτσεμλή Δ, Μάινου Ελ, Καρτσώλη Ελ, Μούσιου Ι, Ντόιτσε Εμ, Ιωαννίδη Μαρ, Ούτα Αν.)