Tην Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε και φέτος η ομάδα του Αερωπού MANDYNAMIC Έδεσσας Παρουσία των Παικτών, της Τεχνικής Ηγεσίας του Δ. Σ. του Επίσημου Χορηγού κου Πέτρου Νίνου και του Δημάρχου Έδεσσας κου Δημήτρη Γιάννου.

Τον λόγο πρώτα πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας κος Μάκης Ρόμπης ο οποίος συγχάρηκε τους παίκτες και τον προπονητή για τις επιτυχίες της ομάδος καθώς και για την εντυπωσιακή φετινή περίοδο.

Ευχαρίστησε ιδαίτερα τον επίσημο χορηγό και τον δήμαρχο καθώς και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα και ευχήθηκε μια καλή δημιουργική χρονιά με Υγεία. Στη συνέχεια ο κος Πέτρος Νίκου συνεχάρει τους παίκτες και τον προπονητή δηλώνοντας “Νοιώθω υπερήφανος για εσάς και θα είμαι δίπλα σας”.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου ο οποίος ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθεια και για τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν χαρίσει στην πόλη και ζήτησε να δείξουν τον ίδιο ζήλο για τη συνέχεια υποσχόμενος ότι θα είναι πάντα δίπλα τους! Στη συνέχεια κόπηκε η βασιλόπιτα και τυχερός αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Αθανασίου!