Μια νέα νίκη πρόσθεσαν στην φαρέτρα τους οι Γυναίκες του Ίκαρου Έδεσσας

Η Γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας ταξίδεψε στην παγωμένη Καστοριά ην περασμένη Κυριακή 19/1/2020, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, για το πρωτάθλημα Β Εθνικής. Ήταν μια αναμέτρηση ανάμεσα στον πρώτο και τον τελευταίο της βαθμολογίας. Σε ένα κρύο γήπεδο τα κορίτσια από την πόλη των καταρρακτών επικράτησαν με ευκολία και χωρίς να πιεστούν σε καμία στιγμή του παιχνιδιού. Με αυτή τους την νίκη συνέχισαν το αήττητο σερί τους.
Από αγωνιστικής πλευράς το πρώτο και το δεύτερο σετ τελείωσαν με το ίδιο ακριβές σκορ δηλαδή με 14-25 πόντους. Το τρίτο σετ το κέρδισαν με 10-25.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα απόλαυσε μια βόλτα και ένα καφέ δίπλα στη λίμνη.
Η σύνθεση της ομάδας γυναικών του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Θεοδώρου Αφροδίτη, Χρήστου Νίκη, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Μαλελή Δήμητρα, Πορτοκαλίδου Σοφία, Ρέτζιου Άννα, Καλέιτση Ευαγγελία, Μποζίνη Αθηνά, Καρτσαμάρη Ραφαέλα, Σταυρίδου Αικατερίνη, Βιτουλαδίτου Χρύσα., Βιτουλαδίτου Φωτεινή., Τοτίδου Αικατερίνη, Παπαγιάννη Ανδρονίκη.

Με νίκη και καλή εμφάνιση συνέχισαν οι κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας
Η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας το Σάββατο 18/1/2020, στο ΔΑΚ Έδεσσας φιλοξένησαν την ομάδα του Άτλα Κιλκίς, στα πλαίσια του πρωταθλήματος κορασίδων. Η αποστολή είχε αρκετές απουσίες και μάλιστα σε καίριες θέσεις (απουσία πασαδόρων, κτλ.), παρόλα αυτά τα κορίτσια που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές ανάγκες του παιχνιδιού. Πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση και ξεπέρασαν, λόγο των απουσιών, τις όποιες αδυναμίες φαίνονταν εξαρχής.
Το πρώτο και τρίτο σετ ξεκίνησε και τελείωσε με απόλυτη επικράτηση του Ίκαρου, το σκορ του πρώτου (25-10) και τρίτου σετ (25-9). Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Κιλκίς αντέδρασε αλλά δε κατάφερε να κερδίσει το σετ το οποίο και έχασε με 25-19.
Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Βιτουλαδίτου Χρ., : Βιτουλαδίτου Φωτ, Καλέιτση Ευαγ., Καρτσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Σταυρίδου Αικ,.Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.