Η τρομερή ομάδα της πόλης μας και όλου του Νομού, ο Αερωπός ManDynamic πέτυχε μεγάλη και ιστοική νίκη μέσα σε μια ισχυρή έδρα, όπου έχασε η αήττητη ΑΕΚ, είχε φτάσει στο τελικό Ελλάδος και είχε νικήσει μέσα στον ΠΑΟΚ. Κόντρα στη καυτή έδρα μέσα στη Νέα Κίο που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε ο Αερωπός ManDynamic δε λύγισε και στο τέλος πανηγύρισε μια μεγάλη και σημαντική νίκη. Έχοντας τον τραυματία (Κυριακού πέτρο) εκτός, ο Τζουβάρας Παναγιώτης απουσίαζες για επαγγελματικούς λόγους, τον Γιάννη Κράλλη να αγωνίζεται στα τελευταία δέκα λεπτά τραυματίας, έδειξε ότι η ομάδα έχει μέταλλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αερωπός Έδεσσας είχε ηγέτη τον αρχηγό Φώτη Μισαηλίδη ο οποίος ήταν σε μεγάλη μέρα αλλά και ο Πέτρος Βαφείδης να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του καθώς και τον Μπάρμπα Γιώργο να κατεβάζει τα ρολά της εστίας του, Θεοδωρόπουλος Γιώργος και Μαυροδουλάκης Σταύρος να δίνουν ψυχή και τον Δημάκη Στέλιο βοηθώντας με την εμπειρία του, τον Αποστολίδη Διογένη να βοηθά σημαντικά σε δύο ρόλους. Μετά από έναν μήνα απουσίας και τραυματισμένος ο Γιάννης Κράλλης να παίζει από ανάγκη 10 λεπτά στο τέλος και δημιουργική βοήθεια από Σάκη Αθανασίου και Πέτρο Ρότζιο όταν χρειάστηκαν!

Τεράστια νίκη που εχει βαθμολογική και ψυχολογική σημασία χαρακτήρισε τη σημερινή στη Νέα Κίο ο Πέτρος Βαφείδης σε δηλώσεις του στο e-handball.gr.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ξέραμε ότι ο αγώνας θα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Ο αντίπαλος προερχόταν από μια μεγάλη νίκη και εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ όπου του έδινε ψυχολογικό αβαντάζ. Καταφέραμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να είμαστε αποτελεσματική στην επίθεση ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε μια τεράστια νίκη βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας, επειδή ερχόμασταν απο δύο διαδοχικές ήττες. Ήταν ομαδική δουλειά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Διομήδη για την άριστη φιλοξενία και να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και το πάθος που έβγαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ MANDYNAMIC 25-28

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-5, 5-6, 7-9, 10-11, 13-13 (σκορ ημιχρόνου), 15-17, 17-20, 17-21, 19-23, 21-26, 25-28

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Χαλκίδης Γ.): Τζίμπουλας 1, Μαρκατάτος, Κρεμαστιώτης 5, Τσιγαρίδας 1, Ραντουλέσκου, Τσάκαλος, Παπαντωνόπουλος, Ντάσεβιτς, Λιάπης 1, Σπέντζος, Μπόσκος 6, Χαντέλης, Ξαγοράρης, Μάνθος, Λίμα 6, Γκολούμποβιτς 5

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ MANDYNAMIC (Πηλαλίδης Γ.): Αθανασίου, Μαυροδουλάκης 4, Γάτσης, Κράλλης 1, Θεοδωρόπουλος 3, Δημάκης 1, Μπάρμπας, Βαφειάδης 6, Μισαηλίδης 12, Αποστολίδης 1, Ρόμπης, Λιόφης, Ρότζιος

Διαιτητές: Μερτινιάν – Συρεπίσιος, Δίλεπτα: 4 – 7, Πέναλτι: 5/6 – 4/4