Σύσσωμη η Διοίκηση της εταιρίας MANDYNAMIC που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό των επιτυχιών του Αερωπού βρέθηκε σήμερα στο ΔΑΚ και στήριξε την ομάδα στην υπερπροσπάθειά της απέναντι στον ΠΑΟΚ και στην επίτευξη μιας σπουδαίας νίκης γοήτρου και ουσίας με σκόρ 23-20.

Αξιοσημείωτο και ενδεικτικό εξάλλου της στενής και άρρηκτης σχέσης που υπάρχει μεταξύ ομάδας και χορηγού είναι και το γεγονός ότι ο νομικός εκπρόσωπος της MANDYNAMIC Γιώργος Γαϊσίδης έδωσε το παρόν στην τελευταία προπόνηση του Αερωπού το Σάββατο,μαζί με τον πρόεδρο Θωμά Ρομπη και μίλησε με θερμά λόγια στους παίκτες παροτρύνοντάς τους να τα δώσουν όλα για τη νίκη όπως και τελικώς έπραξαν με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά το παιχνίδι η χορηγός εταιρία εξέδωσε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση της MANDYNAMIC συγχαίρει θερμά τους αθλητές, τον προπονητή τους διοικούντες και τον φίλαθλο κόσμο του Αερωπού για την σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ και νιώθει υπερήφανη για τη μεγαλειώδη φετινή πορεία της ομάδας στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πιστεύει δε, ακράδαντα ότι στο τέλος της σεζόν ο Αερωπός θα υλοποιήσει και πάλι στο έπακρο τους υψηλούς στόχους του και θα δοξάσει για άλλη μια χρονιά την πόλη στο πανελλήνιο”.