Eργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες, που ξεκίνησαν χθες, θα συνεχιστούν έως τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας έως και τη διασταύρωση με τον οικισμό Βαθύλακκο, με κατεύθυνση προς Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 έως και τη Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.