Τα έκτακτα μέτρα στα καταστήματα εστίασης, που ανακοινώθηκαν από το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαρτίου 2020, αναπροσάρμοσαν τα πλάνα στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η τήρηση των κανόνων είναι το πρώτο πλαίσιο και με ανακοίνωση της η επιχείρηση «ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ» του Γιώργου Καρτάλη στην Έδεσσα επεσήμανε ότι πλέον κατ’ εξαίρεση και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα λειτουργεί με την υπηρεσία παραγγελίας για το σπίτι (ΤΑΚΕ AWAY – πακέτο).
Όσοι φίλοι και πελάτες του καταστήματος, θέλουν να προμηθευτούν κάποια από τα προϊόντα μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6985030007 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Το μήνυμα του Γιώργου Καρτάλη προς τους φίλους και φίλες του καταστήματος, τόνισε: «Καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους. Προσοχή στην υγεία μας. Είναι στο χέρι μας να ξεπεράσουμε και αυτήν τη δυσκολία».

Η Πεινακοθήκη εδώ και πολλά χρόνια σας ταξιδεύει στη γεύση με ποιότητα, κέφι και δημιουργικότητα. Ο Γιώργος χαρακτηριστικά μας δήλωσε ότι «σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να έχουμε ποιότητα στη δουλειά μας και τα προϊόντα μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για κάθε πελάτη που θέλει να γευτεί την ποιότητα στα κάρβουνα μπορεί να μας βρει σε μια γωνιά της Πλατείας Ελευθερίας (Εγνατίας 1) με την επιγραφή “Πεινακοθήκη”.». Γρήγορη εξυπηρέτηση, με κέφι και διασκέδαση απολαμβάνετε μοναδικές και ανεπανάληπτες γεύσεις! Μεγάλη προσφορά του καταστήματος ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ.

Δείτε τον κατάλογο εδώ αλλά και στο site μας!

Κοκορέτσι στα κάρβουνα, γύρος χοιρινός, γύρος κοτόπουλο, ψητά σχάρας, λουκάνικο, σουβλάκι, πανσέτα, σάντουιτς! Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα και ψημένα στα κάρβουνα για τη μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση!  Τηλέφωνο για παραγγελίες 6985030007.