Μια ακόμη μεγάλη απώλεια και ένα δυσαναπλήρωτο κενό μετράει από σήμερα ο αθλητισμός και η κοινωνία της Έδεσσας αφού τα ξημερώματα έφυγε ξαφνικά από την ζωή, από ανακοπή καρδιάς, στα 47 του χρόνια ο Δημήτρης Χρηστάκης ιδιοκτήτης της εταιρίας FETA CHRISTAKIS.

Το όνομά του είχε συνδεθεί με τον Αερωπό και το χάντμπολ καθώς υπήρξε ο μέγας χορηγός και χρηματοδότης της ομάδας και εκείνος που την στήριξε στα δύσκολα της διετία 2014-16 με την πτώση στην Α2 και την άμεση επάνοδο στην Α1 παραμένοντας μέχρι και το 2018.
Από το 2017 εξάλλου ενίσχυε διαρκώς οικονομικά τη ομάδα μπάσκετ Εδεσσαϊκός BC και από τον Μάρτιο του 2018 είχε εκλεγεί μάλιστα στο Δ.Σ του συλλόγου.
Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του προκάλεσε βαθιά συγκίνηση και βαρύ πένθος στη πόλη καθώς επρόκειτο από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της πόλης και ιδιαίτερα αγαπητός για τον χαρακτήρα και το ήθος του.
Από την πλευρά μας εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και ευχόμαστε το έργο και η προσφορά του στον αθλητισμό και την ευρύτερη πόλη να μνημονεύονται πάντα και να βρούνε μιμητές και άξιους συνεχιστές.