Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 4 ατόμων, ένα από τα οποία συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης

Με απειλή πιστολιού και χρήση σωματικής βίας σε βάρος υπαλλήλου και θαμώνα του καταστήματος αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 700 ευρώ

Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία που έγινε τον προηγούμενο μήνα σε κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων ατόμων, ένα από τα οποία εντοπίσθηκε χθες (13 Απριλίου 2020) τα ξημερώματα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το βράδυ της 10ης Μαρτίου 2020, τα δύο από τα παραπάνω άτομα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν σε κατάστημα στην Ημαθία, όπου με την απειλή πιστολιού και την χρήση σωματικής βίας με γκλομπ σε βάρος της υπαλλήλου και θαμώνα του καταστήματος, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε, ο τρίτος συνεργός τους διευκόλυνε τις κινήσεις τους υποδυόμενος τον πελάτη τους καταστήματος, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα στο οποίο τους ανέμενε γυναίκα συνεργός τους.

Σε έρευνα των αστυνομικών στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ρόπαλο. Επιπλέον, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.