Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (13 Απριλίου 2020) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ένας άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών, για το αδίκημα της ληστείας.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (13 Απριλίου 2020) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου μία γυναίκα, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει σε οικία, 432 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (13 Απριλίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας ένας άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα (12 Απριλίου 2020) αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας στην Έδεσσα ένα ποδήλατο ημεδαπής, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2019, μπήκε παράνομα σε οικία και αφαίρεσε κοσμήματα και χρηματικό ποσό 50 ευρώ.