Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

• Συνελήφθησαν χθες (1 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης δύο άτομα, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν μικροποσότητα κάνναβης, δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης και 27 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

• Συνελήφθη χθες (1 Μαΐου 2020) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών ένας άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 11,1 γραμμαρίων. Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Τροχαίο δυστύχημα

Χθες (1 Μαΐου 2020) και ώρα 12.30 στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Έδεσσας – Σεβαστιανών, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε άνδρας, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, ο οποίος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και αργότερα την ίδια ημέρα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.