Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (22 Μαΐου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει στο όχημα του ποσότητα κάνναβης βάρους 1 κιλού και 53 γραμμαρίων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 25,5 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως κατήγγειλε άλλος ημεδαπός άνδρας, τον περασμένο μήνα, τον έπεισε να του καταβάλλει ηλεκτρονικά μέσω τραπεζικού λογαριασμού το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, για δήθεν αγορά κινητού τηλέφωνου, που είχε αναρτήσει σε διαδικτυακή αγγελία πώλησης.


Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, πριν από 4 ημέρες πήγε σε κατάστημα σε περιοχή της Πέλλας και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε το πορτοφόλι υπαλλήλου του καταστήματος, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, μια επιταγή προς είσπραξη ύψους 2.500 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.