Μετά από αίτημα του Δήμου Έδεσσας κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) πραγματοποιεί τέστ για τον νέο κορωνοϊό σε εργαζόμενους του Δήμου Έδεσσας και των νομικών του προσώπων (ΔΗΚΕΔΕ, ΕΥ ΖΗΝ, ΔΕΥΑ), οι οποίοι έχουν συναλλαγές με το κοινό.

Τα τεστ είναι προαιρετικά και θα πραγματοποιηθούν σταδιακά το επόμενο δεκαήμερο, σε χώρο που έχει διατεθεί για τη δράση ή στους χώρους των νομικών προσώπων.
Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Λαμπρόπουλος τόνισε «Ζητήσαμε 250 τεστ για τους εργαζόμενους του Δήμου Έδεσσας και των Νομικών του Προσώπων οι οποίοι συναλλάσσονται με το κοινό. Στόχος μας είναι η προστασία τόσο των εργαζομένων, όσο και των πολιτών, καθώς πρέπει να διαφυλάξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια που έχουμε κάνει όλοι μας τους τελευταίους μήνες.


Ο Δήμος Έδεσσας από την αρχή της υγειονομικής κρίσης αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα το θέμα, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και προβαίνοντας σε δράσεις για την καλύτερη δυνατή προστασία των πολιτών».