Η αύξηση της ζήτησης για λύσεις τηλεργασίας από τις ελληνικές επιχειρήσεις ξεπερνά το 300% στη Vodafone Ελλάδας, όπως έκανε γνωστό η Ελίνα Σβύρου, εμπορική διευθύντρια μεγάλων πελατών του Vodafone Business.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ενότητα “Remote working: Ήρθε για να μείνει!” του 10oυ Mobile & Connected World 2020,  σημείωσε ότι η αύξηση της ζήτησης για εργαλεία συνεργασίας και εξ αποστάσεως εργασία για εταιρικούς πελάτες ξεπερνά το 300%, καθώς υπάρχει ισχυρή ζήτηση από τις επιχειρήσεις για προϊόντα που δίνουν τη δυνατότητα στα στελέχη της επιχειρήσεις να τηλεργαστούν και να συνεργαστούν από απόσταση. Αυτό που βλέπει το Vodafone Business, τόνισε, είναι ότι όλο και περισσότερες επιχειρήσεις (μεγάλες ή μικρές) επιδιώκουν όλο και περισσότερο να επενδύσουν στην τεχνολογία και αναζητούν τόσο ένα αξιόπιστο δίκτυο όσο και εργαλεία συνεργασίας.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με μικρότερες εταιρείες, που π.χ. επιλέγουν να μεταφέρουν το τηλεφωνικό τους κέντρο στο cloud, ώστε να έχουν ευελιξία, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν εμπροσθοβαρώς πολλά χρήματα για να υποστηρίξουν την εξ αποστάσεως εργασία των στελεχών τους.

Επιπλέον, όπως επισήμανε η εμπορική διευθύντρια μεγάλων πελατών του Vodafone Business, καταγράφεται αντίστοιχα αυξημένο ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις τόσο για υπηρεσίες Internet of Things όσο και για να μεταφέρουν την υπολογιστική τους ισχύ και τους ψηφιακούς τους πόρους στο cloud, ώστε να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.

Ειδικά, δε σε ό,τι αφορά τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, πέρα από το αυτονόητο πια ενδιαφέρον για το ΙοΤ, έναν τομέα στον οποίο η Vodafone είναι στρατηγικά τοποθετημένη στην αγορά, μέσω της θυγατρικής της Vodafone Innovus, καταγράφεται σημαντική ζήτηση για υπηρεσίες cloud λόγω της ευελιξίας που αυτές παρέχουν.

 

Μπορείτε να δείτε όλη την παρουσία της Ελίνας εδώ αλλά και να την ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας τον παρακάτω κώδικα

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/q1xIfvN9gy8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>