Zoom στην γεύση, Zoom στην Έδεσσα

Εικοσιδύο χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το γυράδικο της οικογένειας Μπουτκάρη Zoom στην Έδεσσα.
Το 1998 συγκεκριμένα, η οικογένεια πήρε το ρίσκο και ανοίξανε την επιχείρησή τους στην καρδιά της Έδεσσας επί της Ηφαιστίωνος. Με τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου κατορθώσανε να γίνουνε το συνώνυμο του γύρου στην Έδεσσα.


Ο Γιάννης Μπουτκάρης δήλωσε στο edessanews :
Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας βοηθήσατε να ανεβάσουμε το όνομά μας τόσο ψηλά. Η αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια είναι πλέον η υποχρέωσή μας να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας!

Από το κατάστημα Zoom έχουν περάσει πολλοί συνεργάτες, σήμερα οι συνεργάτες είναι ο Τάσος Λιότης και ο Χρήστος Πάλιος όπου εκτός από πολύτιμοι συνεργάτες είναι ανεκτίμητοι φίλοι και υπέροχοι άνθρωποι με φιλότιμο, σεβασμό, χρυσή καρδιά και χιούμορ! Πολύχρονος λοιπόν Γιάννη από όλους μας εδώ που σε αγαπάμε και εύχομαι σε εσάς ολόψυχα να περάσετε μια πολύ ήρεμη κι ευχάριστη εγκυμοσύνη και να προετοιμάζεστε κάθε μέρα για το νέο σας ρόλο ως μαμά και μπαμπάς που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες! Είναι μια φανταστική περιπέτεια κι εύχομαι να τη χαρείτε στο μέγιστο!

Το γυράδικο Zoom είναι εδώ και σας περιμένει να απολαύσετε μοναδικές νοστιμιές όπως : Γύρος (χοιρινός και κοτόπουλο), Σουβλάκια, Λουκάνικα, γεμιστό μπιφτέκι, συνοδευόμενα με τις πιο νόστιμες σαλάτες διώχνοντας την πείνα μια καλή.


Και για όσους θέλετε να γευματίσετε στο σπίτι το γυράδικο Zoom έρχεται στον χώρο σας με ένα τηλέφωνο στα 2381024894 και 6987702579 (What’s Up) για να απολαύσετε τις μοναδικές νοστιμιές.

Γυράδικο Zoom Ηφαιστίωνος 18 (Έδεσσα) ανοιχτά κάθε μέρα από τις 11:30 π.μ. μέχρι τις 12:00 το βράδυ και Delivery.