Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη προχθές (28 Αυγούστου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης, ημεδαπός άνδρας,

καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου και 70 εκατοστών, καθώς και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 19 γραμμαρίων.


Εξιχνίαση κλοπής Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου 2020 αφαίρεσαν ένα Ι.Χ. φορτηγό όχημα που βρίσκονταν σταθμευμένο σε χώρο επιχείρησης, η αξία του οποίου ανέρχεται στις 5.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 22 Ιανουαρίου 2020 με το πρόσχημα πώλησης ενός κινητού τηλεφώνου μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος, έπεισε έναν ημεδαπό να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 459,65 ευρώ, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να του έχει αποστείλει το κινητό τηλέφωνο.

Τροχαίο δυστύχημα

Χθες (29 Αυγούστου 2020) και ώρα 21:00 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γεφυρουδίου – Βαλτερού Σερρών, το Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με το ποδήλατο που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου ποδηλάτη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.