Έπειτα από μια προσπάθεια αγάπης και αλληλεγγύης για τους πληγέντες της Καρδίτσας, με πρωτεργάτιδα τη συμπολίτισσά μας, Δήμητρας Σουλιώτη, με συνεργάτες και εθελοντές που συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης , παραδώθηκαν με επιτυχία στην τοπική Κοινότητα Ρούσσου!

Το υλικό συγκεντρώθηκε από συμπολίτες μας από τον Δήμο Έδεσσας και Βεγορίτιδας.

Πολλά ευχαριστήρια για αυτήν την προσπάθεια που έκαναν βάζοντας όλοι ένα λιθαράκι για να ανακουφιστούν οι πληγέντες, διότι όλοι μαζί μπορούμε και γι’ αυτό πρέπει όλοι να βοηθάμε σε τόσο δύσκολες στιγμές!

Στο προσωπικό της προφίλ στο facebook η Δήμητρα Σουλιώτη μάλιστα έγραψε :

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, οι κάτοικοι τόσο της Έδεσσας όσο και της Αρνισσας με βασικό πρόταγμα την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια, απέδειξαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για τους πληγέντες από ακραία καιρικά φαινόμενα κατοίκους της Καρδίτσας. Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς, τους πολίτες του Δήμου Έδεσσας για την υποστήριξη και την ανιδιοτελή προσφορά σας.
Τα πράγματα παραδόθηκαν στην τοπική κοινότητα Ρούσσου καθώς ήταν ένα χωριό που δεκάδες οικογένειες στερήθηκαν βασικά αγαθά εξαιτίας της πλημμύρας!
Τέλος να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους εθελοντές που έκαναν τα πάντα για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση όπως τον οδηγό μας κύριο Αγιάννογλου Βασίλη και τον άνθρωπο που ήταν στο πλευρό μας πάντα κύριο Μπαρδάρη Αναστάσιο αλλά και τον φίλο μου κάτοικο της Καρδίτσας Sefis Goulas που ήταν εκεί, ενώ δεν είμασταν εμείς εκεί, αυτό τα λέει όλα!

Είμαστε τόσο συγκινημένοι που γνωρίσαμε τόσους αληθινούς ανθρώπους αυτές τις μέρες που μας κάνουν ακόμα και τώρα να αναρωτιόμαστε τι θα πει τελικά «ευτυχία».

Η Καρδίτσα είναι μια πόλη που δεν μπορεσε κανένας να μην αγαπήσει.

#ολοιμαζιμπορουμε ?